Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję grzanki z różnymi serami. Łączenie różnego rodzaju sera w potrawach jest dosyć często spotykane i jest to bardzo smaczne połączenie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10727
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13067
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10727
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6174
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13067
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4817
Składniki
Bułkę Paryską kroimy w kromki, na początek kładziemy plaster sera żółtego. Następnie kładziemy pokrojony plaster szynki, dodajemy piórka czerwonej cebuli i na koniec dodajemy kawałki Lazura błękitnego.
Na kratkę kładziemy papier do pieczenia , na papier kładziemy przygotowane zapiekanki . Nagrzewamy piec do 180 st C góra/dół i wkładamy całość do pieca.
Przygotowane grzanki opiekamy około 8-10 minut do rozpuszczenia się sera. Dodajemy swój ulubiony sos i życzymy smacznego