Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza przekąska powstała na potrzebę chwili. Z braku bagietki czosnkowej, którą zawsze jem z Mężem do krewetek, powstała całkiem nowa propozycja. Wystarczyła bułeczka, która została od śniadania i troszkę więcej masełka. Efekt genialny.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2015
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2015
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
W pierwszej kolejności przygotować krewetki. W moich przepisach znajdziecie jak je doskonale przygotować. Dla ułatwienia podaje link: https://smaker.pl/przepis-chrupiace-krewetki,117556,pelen-brzuszek.html Pamiętajcie o dodaniu większej ilości masełka.
Bułkę włożyć do rozgrzanego do 100 stopni piekarnika na ok. 5 min, aby stała się chrupiąca. Chrupiącą bułkę pokroić na grube plastry. Krewetki wyjąć z patelni, a do pozostałego sosu włożyć bułęczkę, podsmażać przez 3-4 minuty z każdej strony, aby nasiąknęła sosem. Gotowe ! Smacznego !