Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy pisałam że uwielbiam pomidory suszone? Uwielbiam :) mogłabym je dodawać wszędzie i jeść kilogramami ;) Były więc doskonałym uzupełnieniem grzanek na "szybko"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7981
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
Składniki
Na patelnię wlewami odrobinę oliwy w której były pomidory suszone Kroimy kajzerki a następnie podsmażamy na złoto na rozgrzanej patelni od miękkiej strony bułki.
Kiedy kajzerki są już chrupiące zdejmujemy z patelni i na gorące układamy plasterek sera, kawałek pomidora suszonego i oliwki. Całość posypujemy posiekanym szczypiorkiem - oczywiście można zamienić na świeżą bazylię
Smacznego :)