Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z awokado z dodatkiem świeżego czosnku. Orzeźwiający i świeży smak.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12906
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4656
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12906
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4656
Składniki
Awokado umyć, rozkroić i wydrążyć miąższ. Szczypiorek pokroić drobno. Pomidorki pokroić w drobną kostkę. Czosnek drobno posiekać.
Awokado rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem na jednolitą masę. Resztę składników zmieszać z rozgniecionym awokado. Solimy na koniec do smaku. Podajemy z nachos lub z chrupiącym pieczywem. Gotowe !!!