Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z awokado z dodatkiem świeżego czosnku. Orzeźwiający i świeży smak.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 495
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 381
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 495
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 381
Składniki
Awokado umyć, rozkroić i wydrążyć miąższ. Szczypiorek pokroić drobno. Pomidorki pokroić w drobną kostkę. Czosnek drobno posiekać.
Awokado rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem na jednolitą masę. Resztę składników zmieszać z rozgniecionym awokado. Solimy na koniec do smaku. Podajemy z nachos lub z chrupiącym pieczywem. Gotowe !!!