Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z awokado z dodatkiem świeżego czosnku. Orzeźwiający i świeży smak.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25004
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25004
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 126
Składniki
Awokado umyć, rozkroić i wydrążyć miąższ. Szczypiorek pokroić drobno. Pomidorki pokroić w drobną kostkę. Czosnek drobno posiekać.
Awokado rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków lub widelcem na jednolitą masę. Resztę składników zmieszać z rozgniecionym awokado. Solimy na koniec do smaku. Podajemy z nachos lub z chrupiącym pieczywem. Gotowe !!!