Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne skrzydełka, idealne do piwka lub.... bez piwka
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 169
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 26
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17385
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 169
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 26
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17385
Składniki
Mięso doprawić solą i obsmażyć z obu stron na złoty kolor.
Pozostałe przyprawy rozmieszać z przecierem pomidorowym, sokiem cytr. i 3-4 łyżkami wody i tą mieszanką "oblec skrzydełka ( przy pomocy łyżeczki lub pędzelka)
Smażyć aż "panierka" się przyzeli ( z obu stron) przy czym stopień przyzelenia zależy od upodobań.
Na zdrowie!