Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne skrzydełka, idealne do piwka lub.... bez piwka
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1312
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1312
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Mięso doprawić solą i obsmażyć z obu stron na złoty kolor.
Pozostałe przyprawy rozmieszać z przecierem pomidorowym, sokiem cytr. i 3-4 łyżkami wody i tą mieszanką "oblec skrzydełka ( przy pomocy łyżeczki lub pędzelka)
Smażyć aż "panierka" się przyzeli ( z obu stron) przy czym stopień przyzelenia zależy od upodobań.
Na zdrowie!