Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite kanapki z pastą śledziowo-serową i ogórkiem, smaczne i niedrogie. Zawsze przyciągną uwagę gości i jako pierwsze znikną ze stołu.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8781
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7562
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5162
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328323
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8781
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7562
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5162
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328323
Składniki
Czosnek i śledzia drobno pokroić. Wszystko ( oprócz tostów i koperku ) zmiksować. Tak przygotowaną pastą smarujemy dwie kromki chleba. Złożyć ze sobą dwa tosty tak, aby farsz znalazł się w środku. Posmarować wierzch chleba pastą. Na kanapkę nałożyć plasterki ogórka. Następnie przewróć kanapkę na drugą stronę, posmarować pastą drugą stronę i położyć na niej plasterki ogórka. Zawinąć kanapkę w folię spożywczą. Włożyć kanapki do lodówki na 1,5-2 godziny. Następnie odwinąć folię i pokroić kanapki po przekątnej. Brzegi kanapek posmarować pastą i posiekanym koperkiem.