Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite kanapki z pastą śledziowo-serową i ogórkiem, smaczne i niedrogie. Zawsze przyciągną uwagę gości i jako pierwsze znikną ze stołu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12996
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1624
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232046
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12996
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1624
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232046
Składniki
Czosnek i śledzia drobno pokroić. Wszystko ( oprócz tostów i koperku ) zmiksować. Tak przygotowaną pastą smarujemy dwie kromki chleba. Złożyć ze sobą dwa tosty tak, aby farsz znalazł się w środku. Posmarować wierzch chleba pastą. Na kanapkę nałożyć plasterki ogórka. Następnie przewróć kanapkę na drugą stronę, posmarować pastą drugą stronę i położyć na niej plasterki ogórka. Zawinąć kanapkę w folię spożywczą. Włożyć kanapki do lodówki na 1,5-2 godziny. Następnie odwinąć folię i pokroić kanapki po przekątnej. Brzegi kanapek posmarować pastą i posiekanym koperkiem.