Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite kanapki z pastą śledziowo-serową i ogórkiem, smaczne i niedrogie. Zawsze przyciągną uwagę gości i jako pierwsze znikną ze stołu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1458
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1164
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 932
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1458
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1164
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 932
Składniki
Czosnek i śledzia drobno pokroić. Wszystko ( oprócz tostów i koperku ) zmiksować. Tak przygotowaną pastą smarujemy dwie kromki chleba. Złożyć ze sobą dwa tosty tak, aby farsz znalazł się w środku. Posmarować wierzch chleba pastą. Na kanapkę nałożyć plasterki ogórka. Następnie przewróć kanapkę na drugą stronę, posmarować pastą drugą stronę i położyć na niej plasterki ogórka. Zawinąć kanapkę w folię spożywczą. Włożyć kanapki do lodówki na 1,5-2 godziny. Następnie odwinąć folię i pokroić kanapki po przekątnej. Brzegi kanapek posmarować pastą i posiekanym koperkiem.