Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite kanapki z pastą śledziowo-serową i ogórkiem, smaczne i niedrogie. Zawsze przyciągną uwagę gości i jako pierwsze znikną ze stołu.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1303
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4111
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1054
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1303
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4111
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1054
Składniki
Czosnek i śledzia drobno pokroić. Wszystko ( oprócz tostów i koperku ) zmiksować. Tak przygotowaną pastą smarujemy dwie kromki chleba. Złożyć ze sobą dwa tosty tak, aby farsz znalazł się w środku. Posmarować wierzch chleba pastą. Na kanapkę nałożyć plasterki ogórka. Następnie przewróć kanapkę na drugą stronę, posmarować pastą drugą stronę i położyć na niej plasterki ogórka. Zawinąć kanapkę w folię spożywczą. Włożyć kanapki do lodówki na 1,5-2 godziny. Następnie odwinąć folię i pokroić kanapki po przekątnej. Brzegi kanapek posmarować pastą i posiekanym koperkiem.