Do góry

Przekąski Przepis na:

Jabłka faszerowane sałatką śledziową

Jabłka faszerowane sałatką śledziową

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17815

Dodano:

Odsłon: 4806

Pyszna przystawka śledziowa, podana w niecodzienny sposób w winnym jabłku.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Jabłka faszerowane sałatką śledziową

Przygotowanie

  1. Przygotowanie: Jabłka opłukać, odciąć górną część od ogonka i wydrążyć miąższ z nasionami. Śledzie pokroić z cebulą, wymieszać z miąższem z jabłek, groszkiem, majonezem i całość przyprawić do smaku. Pucharki jabłkowe napełnić farszem śledziowym i podawać zaraz po przyrządzeniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń