Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele sposobów faszerowania jaj. Tym razem proponuję wykorzystac sardynki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1219
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1219
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Składniki
Obrane jaja przekroic wzdłuż na pół. Wyjąc żółtka i utrzec je z sardynkami, majonezem i przyprawami. Masą faszerowac foremki z białek. Układac na liściach sałaty, plastrach pomidora, przybrac zieleniną. Podawac z różnego rodzaju pieczywem. Smacznego.