Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele sposobów faszerowania jaj. Tym razem proponuję wykorzystac sardynki.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Składniki
Obrane jaja przekroic wzdłuż na pół. Wyjąc żółtka i utrzec je z sardynkami, majonezem i przyprawami. Masą faszerowac foremki z białek. Układac na liściach sałaty, plastrach pomidora, przybrac zieleniną. Podawac z różnego rodzaju pieczywem. Smacznego.