Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele sposobów faszerowania jaj. Tym razem proponuję wykorzystac sardynki.
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13664
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13664
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Składniki
Obrane jaja przekroic wzdłuż na pół. Wyjąc żółtka i utrzec je z sardynkami, majonezem i przyprawami. Masą faszerowac foremki z białek. Układac na liściach sałaty, plastrach pomidora, przybrac zieleniną. Podawac z różnego rodzaju pieczywem. Smacznego.