Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele sposobów faszerowania jaj. Tym razem proponuję wykorzystac sardynki.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 395
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 395
Składniki
Obrane jaja przekroic wzdłuż na pół. Wyjąc żółtka i utrzec je z sardynkami, majonezem i przyprawami. Masą faszerowac foremki z białek. Układac na liściach sałaty, plastrach pomidora, przybrac zieleniną. Podawac z różnego rodzaju pieczywem. Smacznego.