Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu jaja na Świąteczny stół.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23147
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23147
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od momentu zagotowania się wody. Obrałam je a żółtka wyjęłam do miseczki. Do żółtek dodałam posiekane drobno fileciki. Można też użyć puszki zwykłych rybek w oleju. Dodałam jeszcze drobno pokrojoną dymkę i garstkę liści kolendry. Farsz wymieszałam widelcem.
Jaja ułożyłam na sałatce warzywnej, można też ułożyć je na majonezie. Farsz włożyłam w zagłębienia i dodatkowo udekorowałam jaja koreczkami, chili, szczypiorem i majonezem. Smacznego :)