Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu jaja na Świąteczny stół.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6443
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 54
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6443
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 54
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od momentu zagotowania się wody. Obrałam je a żółtka wyjęłam do miseczki. Do żółtek dodałam posiekane drobno fileciki. Można też użyć puszki zwykłych rybek w oleju. Dodałam jeszcze drobno pokrojoną dymkę i garstkę liści kolendry. Farsz wymieszałam widelcem.
Jaja ułożyłam na sałatce warzywnej, można też ułożyć je na majonezie. Farsz włożyłam w zagłębienia i dodatkowo udekorowałam jaja koreczkami, chili, szczypiorem i majonezem. Smacznego :)