Do góry

Przekąski Przepis na:

Jaja po staromiejsku.

Jaja po staromiejsku.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18886

Dodano:

Odsłon: 825

Kolorowa przekąska na imprezę.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jaja po staromiejsku.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jaja ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Chrzan wymieszać ze śmietaną, doprawić i nałożyć na jajka. Następnie dodać dowolnie pokrojoną wędlinę, paprykę, groszek i majonez.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń