Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat i smak na talerzu.
Pożywna, zdrowa i bardzo smaczna pasta z ryżem. Kompletnie wartościowy obiad....
Odsłon: 27
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 199
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 141
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1376
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 80
Cyk Pyk i YES hawajska zupa kwietna " Kahakai Pua " czyli zupa kwietna plaż...
Odsłon: 14
Pożywna, zdrowa i bardzo smaczna pasta z ryżem. Kompletnie wartościowy obiad....
Odsłon: 27
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 199
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 141
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1376
Jeden z wariantów użycia sałatki z tuńczyka. Bardzo smaczne quesadillas na pi...
Odsłon: 80
Cyk Pyk i YES hawajska zupa kwietna " Kahakai Pua " czyli zupa kwietna plaż...
Odsłon: 14
Składniki
Wykonanie: Bakłażan sparzyć, cieniutko obrać ze skórki, pokroić w plastry 2 cm. Posolić i smażyć z obu stron w sporej ilości oleju, na wolnym ogniu. Na każdy plaster wbić jajo, posolić, przykryć przykrywką i chwileczkę poddusić. Następnie posypać pieprzem, mieloną papryka i podawać jeszcze ciepłe na pieczywie.