Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat i smak na talerzu.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 205
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 371
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 959
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 205
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4000
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 371
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 959
Składniki
Wykonanie: Bakłażan sparzyć, cieniutko obrać ze skórki, pokroić w plastry 2 cm. Posolić i smażyć z obu stron w sporej ilości oleju, na wolnym ogniu. Na każdy plaster wbić jajo, posolić, przykryć przykrywką i chwileczkę poddusić. Następnie posypać pieprzem, mieloną papryka i podawać jeszcze ciepłe na pieczywie.