Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska na stół wielkanocny.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 87
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Wykonanie: Filet z dorsza pokroić, skropić sokiem z cytryny, pokropić maggi, wymieszać i odstawić do lodówki na pół godziny. Cebulę, ogórki drobno posiekać, wymieszać z dorszem, olejem, przyprawić do smaku. Jajka obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka i napełnić przygotowanym farszem, posypać mieloną papryką, ozdobić posiekanym szczypiorkiem i podawać.