Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska na stół wielkanocny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11080
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1189
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11686
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1097
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11080
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1189
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11686
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1097
Składniki
Wykonanie: Filet z dorsza pokroić, skropić sokiem z cytryny, pokropić maggi, wymieszać i odstawić do lodówki na pół godziny. Cebulę, ogórki drobno posiekać, wymieszać z dorszem, olejem, przyprawić do smaku. Jajka obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka i napełnić przygotowanym farszem, posypać mieloną papryką, ozdobić posiekanym szczypiorkiem i podawać.