Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska na stół wielkanocny.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17945
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6744
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17945
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6744
Składniki
Wykonanie: Filet z dorsza pokroić, skropić sokiem z cytryny, pokropić maggi, wymieszać i odstawić do lodówki na pół godziny. Cebulę, ogórki drobno posiekać, wymieszać z dorszem, olejem, przyprawić do smaku. Jajka obrać, przekroić na połówki, wyjąć żółtka i napełnić przygotowanym farszem, posypać mieloną papryką, ozdobić posiekanym szczypiorkiem i podawać.