Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane makrelą smakują wybornie.
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 703
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 328
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 129
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 703
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 328
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 129
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, pokroić na połówki, wyjąć żółtka i odłożyć. Rybę pozbawić ości, drobno posiekać, włożyć do miski, dodać posiekane żółtka, majonez, posiekaną cebulę, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek, posypać posiekanym szczypiorkiem, udekorować rzodkiewką i podawać.