Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane makrelą smakują wybornie.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12313
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12313
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, pokroić na połówki, wyjąć żółtka i odłożyć. Rybę pozbawić ości, drobno posiekać, włożyć do miski, dodać posiekane żółtka, majonez, posiekaną cebulę, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek, posypać posiekanym szczypiorkiem, udekorować rzodkiewką i podawać.