Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane makrelą smakują wybornie.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1588
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 471
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1588
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 471
Składniki
Wykonanie: Jajka obrać, pokroić na połówki, wyjąć żółtka i odłożyć. Rybę pozbawić ości, drobno posiekać, włożyć do miski, dodać posiekane żółtka, majonez, posiekaną cebulę, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać połówki jajek, posypać posiekanym szczypiorkiem, udekorować rzodkiewką i podawać.