Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na kolejne pyszne jajka z farszem z chrzanu i pora. Szybkie, smaczne i bardzo wiosenne!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17682
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15349
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5700
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17682
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15349
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5700
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9077
Składniki
Jajka przekrawamy na pół. Żółtka przekładamy do miski, białka układamy na półmisku. Por kroimy w piórka i blanszujemy – przelewamy go wrzątkiem a następnie lodowatą wodą.
Do żółtek dodajemy por, chrzan, majonez oraz przyprawy. Całość mieszamy aby powstała spójna masa.Tak przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek, ozdabiamy wedle uznania.