Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysłów na farsz do jajek mam zawsze bardzo dużo:). Ten jest wyrazisty w smaku i bardzo ciekawy, polecam na wielkanocny stół.
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 632
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 914
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 2246
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 632
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 914
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 2246
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Kiełbasę i ogórki kroimy w drobną kostkę.
Każde jajko przekrawamy na pół. Białka zostawiamy, w misce łączymy ze sobą żółtka, kiełbasę, ogórki, kiełki, majonez, sól i pieprz.
Tak przygotowaną masą faszerujemy białka. Dekorujemy kiełkami, ogórkami i kiełbasą.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka faszerowane
Przekąski
Pasztet z karpia.
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Jajka faszerowane
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 90
Pasztet z karpia.
Pasztet z mięsa ryby- karpia
Odsłon: 51