Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna i łatwa do przygotowania przystawka. Dlatego jest idealna nie tylko na wielkanocne śniadanie, ale świetnie sprawi się jako przystawka na każdej imprezie. Przypadnie do gustu nie tylko amatorom jajek.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99147
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 685
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5118
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13804
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5920
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99147
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 685
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5118
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13804
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5920
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem i utrzeć z majonezem, twarogiem, koncentratem pomidorowym, doprawić do smaku. Farszem napełnić połówki jajek, ułożyć na półmisku, udekorować rzeżuchą.