Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna i łatwa do przygotowania przystawka. Dlatego jest idealna nie tylko na wielkanocne śniadanie, ale świetnie sprawi się jako przystawka na każdej imprezie. Przypadnie do gustu nie tylko amatorom jajek.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2360
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 348
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2360
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 348
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem i utrzeć z majonezem, twarogiem, koncentratem pomidorowym, doprawić do smaku. Farszem napełnić połówki jajek, ułożyć na półmisku, udekorować rzeżuchą.