Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania. Nadają się zarówno na Wielkanocne świąteczne śniadanie jak i na inne okazje.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5613
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1097
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1525
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5613
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1097
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka, które ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez i chrzan, razem ucieramy. Dodajemy szynkę pokrojoną w kostkę oraz rzeżuchę i dokładnie mieszamy. Jeśli jest potrzeba możemy doprawić sola i pieprzem, ja nie dawałam. Jajka nadziewamy przygotowanym farszem. Smacznego! Tak przygotowany farsz smakuje znakomicie podany również na kanapkach.