Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania. Nadają się zarówno na Wielkanocne świąteczne śniadanie jak i na inne okazje.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2164
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 190
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2164
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 190
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka, które ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez i chrzan, razem ucieramy. Dodajemy szynkę pokrojoną w kostkę oraz rzeżuchę i dokładnie mieszamy. Jeśli jest potrzeba możemy doprawić sola i pieprzem, ja nie dawałam. Jajka nadziewamy przygotowanym farszem. Smacznego! Tak przygotowany farsz smakuje znakomicie podany również na kanapkach.