Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania. Nadają się zarówno na Wielkanocne świąteczne śniadanie jak i na inne okazje.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 231
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 751
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy na połówki. Wyciągamy żółtka, które ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez i chrzan, razem ucieramy. Dodajemy szynkę pokrojoną w kostkę oraz rzeżuchę i dokładnie mieszamy. Jeśli jest potrzeba możemy doprawić sola i pieprzem, ja nie dawałam. Jajka nadziewamy przygotowanym farszem. Smacznego! Tak przygotowany farsz smakuje znakomicie podany również na kanapkach.