Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej smakowitej jajecznej przekąski wystarczą nam: jajka, łosoś i majonez. Uwielbiam!
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 72
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 706
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 72
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 706
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, wyjąć żółtka. Plastry łososia drobno pokroić, wymieszać z żółtkami i majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki białek. Smacznego!