Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 165 Ocena: 1785

Dodano:

Odsłon: 717

Do tej smakowitej jajecznej przekąski wystarczą nam: jajka, łosoś i majonez. Uwielbiam!

Składniki

  • 5 jajek
  • 2 nieduże plastry wędzonego łososia (ok.80 gram)
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, czarny pieprz i pieprz cytrynowy do smaku
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, wyjąć żółtka. Plastry łososia drobno pokroić, wymieszać z żółtkami i majonezem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki białek. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń