Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z jajek o pysznym nadzieniu z musztardy, chrzanu i majonezu. Polecam na świąteczny stół , śniadanie czy kolację.
garnek, nóż, widelec, półmisek, łyżeczka,
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88272
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88272
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 30
Składniki
Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać i przekroić na połówki. Wyjąć żółtka rozgnieść widelcem , a następnie połączyć z musztardą, chrzanem tartym oraz majonezem. Dokładnie wymieszać doprawiając do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowaną masą napełnić połówki jajek. Ułożyć na półmisku i oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przekąska z jajek gotowa do podania.