Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z jajek o pysznym nadzieniu z musztardy, chrzanu i majonezu. Polecam na świąteczny stół , śniadanie czy kolację.
garnek, nóż, widelec, półmisek, łyżeczka,
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1132
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 884
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 499
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1132
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 884
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 499
Składniki
Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać i przekroić na połówki. Wyjąć żółtka rozgnieść widelcem , a następnie połączyć z musztardą, chrzanem tartym oraz majonezem. Dokładnie wymieszać doprawiając do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowaną masą napełnić połówki jajek. Ułożyć na półmisku i oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przekąska z jajek gotowa do podania.