Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z jajek o pysznym nadzieniu z musztardy, chrzanu i majonezu. Polecam na świąteczny stół , śniadanie czy kolację.
garnek, nóż, widelec, półmisek, łyżeczka,
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać i przekroić na połówki. Wyjąć żółtka rozgnieść widelcem , a następnie połączyć z musztardą, chrzanem tartym oraz majonezem. Dokładnie wymieszać doprawiając do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowaną masą napełnić połówki jajek. Ułożyć na półmisku i oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Przekąska z jajek gotowa do podania.