Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Wykonanie: Jajka przekroić wzdłuż, wyjąć żółtka i odłożyć. Wszystkie składniki na farsz pokroić w drobną kostkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dodać jogurt, dobrze wymieszać. Nadziewać połówki jajek, posypać papryką mieloną a na koniec posiekanym szczypiorkiem. Podawać jako przystawkę. Smacznego.