Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 597
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 585
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 153
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 597
Wigilijne danie bez ości!
Odsłon: 585
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 153
Składniki
Wykonanie: Jajka przekroić wzdłuż, wyjąć żółtka i odłożyć. Wszystkie składniki na farsz pokroić w drobną kostkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Dodać jogurt, dobrze wymieszać. Nadziewać połówki jajek, posypać papryką mieloną a na koniec posiekanym szczypiorkiem. Podawać jako przystawkę. Smacznego.