Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jajka na stół wielkanocny.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, przekroić wzdłuż nie uszkadzając skorupki. Ostrożnie ze skorupek wyjąć białka z żółtkami, a skorupki odłożyć. Białka wykorzystać do czego innego, zaś żółtka drobno posiekać. Wątróbkę podsmażyć na oleju na złoty kolor i po ostudzeniu drobno posiekać, wymieszać z posiekanymi żółtkami i drobno posiekanym porem. Przyprawić do smaku, wymieszać i napełnić skorupki, posypać żółtym serem. Wyłożyć na foremkę posmarowaną masłem i zapiec w piekarniku przez 15 minut w temperaturze 180 stopni.