Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna, smaczna i szybka przekąska , która szybko znika ze stołu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 577
Składniki
Jajka ugotować z dużą ilością soli i octu. Po ugotowaniu zalać zimną wodą na 5 minut. Przykryć garnek i mocno nim wstrząsnąć (skorupki same odkleją się i nie ma potrzeby obierać). Każde jajko przekroić na pół. Posolić.Odstawić na kilka minut. Delikatnie wybrać żółtka, zmiksować z chrzanem i majonezem. Doprawić. W miejsca po żółtkach - włożyć nadzienie. Następnie każdą połówkę jajka owinąć plastrem szynki szwarcwaldzkiej. Ułożyć na półmisku. Udekorować.