Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna, smaczna i szybka przekąska , która szybko znika ze stołu.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 43
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4184
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8623
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 882
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 43
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4184
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8623
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 882
Składniki
Jajka ugotować z dużą ilością soli i octu. Po ugotowaniu zalać zimną wodą na 5 minut. Przykryć garnek i mocno nim wstrząsnąć (skorupki same odkleją się i nie ma potrzeby obierać). Każde jajko przekroić na pół. Posolić.Odstawić na kilka minut. Delikatnie wybrać żółtka, zmiksować z chrzanem i majonezem. Doprawić. W miejsca po żółtkach - włożyć nadzienie. Następnie każdą połówkę jajka owinąć plastrem szynki szwarcwaldzkiej. Ułożyć na półmisku. Udekorować.