Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta przekąska, pięknie wygląda na stole idealna na różne okazje jak również na piknik i grilla.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 309
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3015
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 309
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3015
Składniki
Jajka ugotuj na twardo,wystudź i obierz . Przekrój na pół.Pieczarki , ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach,czosnek przeciśnij przez prasę.Majonez i jogurt wymieszaj dodaj do warzyw.Jajka ułóż na talerzu na każdą połówkę połóż łyżkę sosu z warzywami wierzch posyp pokrojonym szczypiorkiem