Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta przekąska, pięknie wygląda na stole idealna na różne okazje jak również na piknik i grilla.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 111
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 111
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka ugotuj na twardo,wystudź i obierz . Przekrój na pół.Pieczarki , ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach,czosnek przeciśnij przez prasę.Majonez i jogurt wymieszaj dodaj do warzyw.Jajka ułóż na talerzu na każdą połówkę połóż łyżkę sosu z warzywami wierzch posyp pokrojonym szczypiorkiem