Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna, lekka propozycja podania jajek. Sos jest bardzo smaczny, mimo swojej prostoty. Jest idealny na Wielkanocny stół, ale nie tylko.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 78
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 170
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1241
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 78
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 170
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1241
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Musztardę, śmietanę i jogurt połączyć. Dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i ogórka oraz posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki sos wymieszać i doprawić do smaku. Sos podać z jajkami.