Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna, lekka propozycja podania jajek. Sos jest bardzo smaczny, mimo swojej prostoty. Jest idealny na Wielkanocny stół, ale nie tylko.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 249
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 522
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 260
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 249
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 522
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 260
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Musztardę, śmietanę i jogurt połączyć. Dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i ogórka oraz posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki sos wymieszać i doprawić do smaku. Sos podać z jajkami.