Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna, lekka propozycja podania jajek. Sos jest bardzo smaczny, mimo swojej prostoty. Jest idealny na Wielkanocny stół, ale nie tylko.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1903
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2296
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 85
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 171
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1498
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1903
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2296
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 85
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 171
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1498
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Musztardę, śmietanę i jogurt połączyć. Dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i ogórka oraz posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki sos wymieszać i doprawić do smaku. Sos podać z jajkami.