Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna, lekka propozycja podania jajek. Sos jest bardzo smaczny, mimo swojej prostoty. Jest idealny na Wielkanocny stół, ale nie tylko.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1777
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14318
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19448
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1777
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14318
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19448
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13130
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Musztardę, śmietanę i jogurt połączyć. Dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i ogórka oraz posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki sos wymieszać i doprawić do smaku. Sos podać z jajkami.