Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna, lekka propozycja podania jajek. Sos jest bardzo smaczny, mimo swojej prostoty. Jest idealny na Wielkanocny stół, ale nie tylko.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 93
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki. Musztardę, śmietanę i jogurt połączyć. Dodać pokrojone w kostkę rzodkiewki i ogórka oraz posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki sos wymieszać i doprawić do smaku. Sos podać z jajkami.