Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimowa wersja jajek sadzonych z imbirem,czosnkiem i zieloną pietruszką wyszło bardzo aromatycznie ;-) i na śniadanie i na obiad i na przekąskę również...a i kolacja jak najbardziej też :-)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232075
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232075
Składniki
imbir obieramy ze skórki i kroimy w długie w miarę cienkie paski czosnek obieramy i kroimy wzdłuż na pół na sklarowanym wcześniej maśle szklimy imbir z czosnkiem dodajemy jajka,doprawiamy solą,pieprzem i chilli smażymy do ulubionej przez nas formy ścięcia ( tu średnio wysmażone ) podajemy posypane zieloną pietruszkà imbir zapieka się niezwykle aromatycznie z czosnkiem w jajkach danie smakuje samo ale jak lubimy bardzo pieczywko to możemy się wspomóc ulubionym plastrem chleba bądź smacznej bułeczki;-) ale niekoniecznie Smacznego ;-)