Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimowa wersja jajek sadzonych z imbirem,czosnkiem i zieloną pietruszką wyszło bardzo aromatycznie ;-) i na śniadanie i na obiad i na przekąskę również...a i kolacja jak najbardziej też :-)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
imbir obieramy ze skórki i kroimy w długie w miarę cienkie paski czosnek obieramy i kroimy wzdłuż na pół na sklarowanym wcześniej maśle szklimy imbir z czosnkiem dodajemy jajka,doprawiamy solą,pieprzem i chilli smażymy do ulubionej przez nas formy ścięcia ( tu średnio wysmażone ) podajemy posypane zieloną pietruszkà imbir zapieka się niezwykle aromatycznie z czosnkiem w jajkach danie smakuje samo ale jak lubimy bardzo pieczywko to możemy się wspomóc ulubionym plastrem chleba bądź smacznej bułeczki;-) ale niekoniecznie Smacznego ;-)