Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska dla wegetarian.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 957
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1219
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 957
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1219
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Składniki
Wykonanie: Kabaczka umyć, obrać i pokroić w krążki o grubości 2 cm. Wydrążyć pestki, oprószyć solą, pieprzem, papryką i ziołami. Panierować w mące , roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z dwóch stron i pod koniec smażenia wbić po jednym jajku do każdego otworu kabaczka. Dosmażyć na bardzo wolnym ogniu do ścięcia białka, oprószyć solą i pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.