Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska dla wegetarian.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 296
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 296
Składniki
Wykonanie: Kabaczka umyć, obrać i pokroić w krążki o grubości 2 cm. Wydrążyć pestki, oprószyć solą, pieprzem, papryką i ziołami. Panierować w mące , roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z dwóch stron i pod koniec smażenia wbić po jednym jajku do każdego otworu kabaczka. Dosmażyć na bardzo wolnym ogniu do ścięcia białka, oprószyć solą i pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.