Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na imprezę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13278
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1511
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14598
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6018
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13278
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1511
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14598
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6018
Składniki
Wykonanie: Wydrążyć środek kalarepy, zostawiając warstwę ok. 1 cm grubości. Miąższ pokroić drobno i podsmażyć razem z mięsem przez ok. 10 minut. Wcześniej dodać do mięsa 1 jajko, pieprz, sól, czosnek, bułkę tartą i pokrojoną cebulkę. Przygotowany (usmażony) farsz nakładać do kalarepek. Na wierzch dodać starty lub pokrojony w plastry ser. Piec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez ok. 30 minut.