Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na imprezę.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3552
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 127
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3552
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 127
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Składniki
Wykonanie: Wydrążyć środek kalarepy, zostawiając warstwę ok. 1 cm grubości. Miąższ pokroić drobno i podsmażyć razem z mięsem przez ok. 10 minut. Wcześniej dodać do mięsa 1 jajko, pieprz, sól, czosnek, bułkę tartą i pokrojoną cebulkę. Przygotowany (usmażony) farsz nakładać do kalarepek. Na wierzch dodać starty lub pokrojony w plastry ser. Piec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez ok. 30 minut.