Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna, smaczna przekąska.
Polecam.
Odsłon: 134
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 70
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 625
Polecam.
Odsłon: 134
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 70
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 625
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, dodać śmietanę cały czas mieszając. Doprawić do smaku i wymieszać z posiekaną bazylią. Kalarepkę obrać, pokroić w grube plastry i smażyć na oleju z dodatkiem soli z obu stron na ciemne złoto. Następnie gotowe kalarepki włożyć do sosu i gotować przez 2 minuty.