Do góry

Przekąski Przepis na:

Kalarepkowe kotleciki

Kalarepkowe kotleciki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2385 Ocena: 15327

Dodano:

Odsłon: 438

Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kalarepkę umyć, obrać i ugotować w osolonej wodzie. Następnie schłodzić, pokroić w plastry. Jajka roztrzepać wymieszać z bułką tartą i mąką ziemniaczaną, maczać kalarepki i smażyć złociście na maśle. Jeszcze ciepłe obłożyć żółtym serem i podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń