Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8201
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2810
Polecam.
Odsłon: 1430
Polecam.
Odsłon: 423
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8201
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2810
Polecam.
Odsłon: 1430
Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
Wykonanie: Kalarepkę umyć, obrać i ugotować w osolonej wodzie. Następnie schłodzić, pokroić w plastry. Jajka roztrzepać wymieszać z bułką tartą i mąką ziemniaczaną, maczać kalarepki i smażyć złociście na maśle. Jeszcze ciepłe obłożyć żółtym serem i podawać.