Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 222
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 704
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21316
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 222
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 704
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21316
Składniki
Wykonanie: Kalarepkę umyć, obrać i ugotować w osolonej wodzie. Następnie schłodzić, pokroić w plastry. Jajka roztrzepać wymieszać z bułką tartą i mąką ziemniaczaną, maczać kalarepki i smażyć złociście na maśle. Jeszcze ciepłe obłożyć żółtym serem i podawać.