Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki Leniwego Jaśka
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Składniki
Na patelni podsmażamy na odrobinie oliwy z oliwek paprykę z czosnkiem i cebulę. Dodajemy mięso mielone. Podsmażamy na złoto. Odcedzamy nadmiar powstałego płynu.
Dodajemy następnie musztardę, keczup, brązowy cukier. Mieszamy dokładnie. Dodajemy kawałki selera naciowego. Zmniejszamy ogień i gotujemy pod przykryciem ok. 30 minut.
Doprawiamy solą i pieprzem. Na każdej bułeczce układamy porcję mięsa. Podajemy na ciepło z frytkami i ulubioną surówką.