Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki słodkie dzięki startemu burakowi, więc dodajemy mniej cukru.
Odsłon: 84
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 56
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20229
Pączki słodkie dzięki startemu burakowi, więc dodajemy mniej cukru.
Odsłon: 84
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 56
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20229
Składniki
kapustę poszatkować, wstawić razem z pokrojonym w plastry boczkiem,listkiem,zielem,pieprzem i pokrojoną drobno cebulą. marchewkę obrać i pokroić w grube słupki,wrzucić do kapusty po 15 minutach od zagotowania pod koniec dodać zieleninę i ocet balsamiczny, pogotować chwilę.