Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadszedł czas na przepisy na Święta Bożego Narodzenia. Kapusta jest wyborna.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7682
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7682
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć, następnie pokroić. Kapustę dokładnie opłukać, dobrze odsączyć, zalać niewielką ilością wody i gotować razem z grzybami. W połowie gotowania dodać pieprz i poszatkowaną cebulę. Zalać oliwą, przyprawić cukrem i solą do smaku, posypać mąką i dusić około pół godziny do miękkości.