Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadszedł czas na przepisy na Święta Bożego Narodzenia. Kapusta jest wyborna.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 157
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 837
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 157
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 837
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć, następnie pokroić. Kapustę dokładnie opłukać, dobrze odsączyć, zalać niewielką ilością wody i gotować razem z grzybami. W połowie gotowania dodać pieprz i poszatkowaną cebulę. Zalać oliwą, przyprawić cukrem i solą do smaku, posypać mąką i dusić około pół godziny do miękkości.