Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadszedł czas na przepisy na Święta Bożego Narodzenia. Kapusta jest wyborna.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8194
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2808
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8194
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2808
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
Wykonanie: Grzyby namoczyć, następnie pokroić. Kapustę dokładnie opłukać, dobrze odsączyć, zalać niewielką ilością wody i gotować razem z grzybami. W połowie gotowania dodać pieprz i poszatkowaną cebulę. Zalać oliwą, przyprawić cukrem i solą do smaku, posypać mąką i dusić około pół godziny do miękkości.