Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3843
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 690
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3843
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 690
Składniki
Wykonanie: Odciąć łodygę karczocha, przyciąć liście od góry i gotować pod przykryciem przez 30 minut. Następnie odcedzić i usunąć liście ze środka. Cebulę obrać i posiekać z czosnkiem, przysmażyć na oliwie i przyprawić do smaku. Farsz nałożyć na spód karczocha, następnie wbić jajko. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 210 stopni i piec przez 5 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.