Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 333
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14798
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1756
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17118
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 333
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14798
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1756
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17118
Składniki
Wykonanie: Odciąć łodygę karczocha, przyciąć liście od góry i gotować pod przykryciem przez 30 minut. Następnie odcedzić i usunąć liście ze środka. Cebulę obrać i posiekać z czosnkiem, przysmażyć na oliwie i przyprawić do smaku. Farsz nałożyć na spód karczocha, następnie wbić jajko. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 210 stopni i piec przez 5 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.