Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5264
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5264
Składniki
Wykonanie: Odciąć łodygę karczocha, przyciąć liście od góry i gotować pod przykryciem przez 30 minut. Następnie odcedzić i usunąć liście ze środka. Cebulę obrać i posiekać z czosnkiem, przysmażyć na oliwie i przyprawić do smaku. Farsz nałożyć na spód karczocha, następnie wbić jajko. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 210 stopni i piec przez 5 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.