Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne smaczne danie z kaszy jaglanej.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 229
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 229
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować na sypko w osolonej wodzie. Pieczarki oczyścić, poszatkować i udusić na tłuszczu z cebulą. Wymieszać kaszę z pieczarkami, przyprawić do smaku, dodać jajko ze śmietaną, jeszcze raz dokładnie wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego, po czym zapiec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 200 stopni.