Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś obłędnego, coś pysznego! A dodatkowo zapewniam, że każdemu wyjdą!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5396
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 910
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5396
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 910
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11842
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1355
Składniki
Wszystkie składniki wrzuć do miski i wymieszaj łyżką.
Z powstałej masy formuj placki. Włóż do piekarnika na około 20 minut (temp. 160 stopni).
Upieczone placki wyjmij i udekoruj ulubionymi dodatkami. Na końcu posyp serem. Włóż ponownie do piekarnika na kilka minut.
Z podanej porcji wyjdą 4 mini pizze. Warto podwoić składniki jeśli masz amatorów na pizzę, bo możesz nie zdążyć skosztować. Rozchodzą się błyskawicznie. SMACZNEGO!