Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na Świąteczny stół.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35164
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35164
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Składniki
Wykonanie: Filety z karpia zmielić dwa razy, dodać namoczona odciśniętą bułkę, jajka, przyprawy do smaku i natkę pietruszki. Jeżeli masa będzie za rzadka to proponuję zagęścić bułką tartą, po czym dokładnie wyrobić masę. Dodać odsączone oliwki, jeszcze raz wymieszać i przełożyć do natłuszczonej formy keksowej. Piec w temperaturze 200 stopni około 40-50 minut. Podawać na Wigilię z sosem grzybowym.