Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na Świąteczny stół.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
Składniki
Wykonanie: Filety z karpia zmielić dwa razy, dodać namoczona odciśniętą bułkę, jajka, przyprawy do smaku i natkę pietruszki. Jeżeli masa będzie za rzadka to proponuję zagęścić bułką tartą, po czym dokładnie wyrobić masę. Dodać odsączone oliwki, jeszcze raz wymieszać i przełożyć do natłuszczonej formy keksowej. Piec w temperaturze 200 stopni około 40-50 minut. Podawać na Wigilię z sosem grzybowym.