Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na Świąteczny stół.
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 807
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 490
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 569
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2348
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 807
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 490
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 569
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2348
Składniki
Wykonanie: Filety z karpia zmielić dwa razy, dodać namoczona odciśniętą bułkę, jajka, przyprawy do smaku i natkę pietruszki. Jeżeli masa będzie za rzadka to proponuję zagęścić bułką tartą, po czym dokładnie wyrobić masę. Dodać odsączone oliwki, jeszcze raz wymieszać i przełożyć do natłuszczonej formy keksowej. Piec w temperaturze 200 stopni około 40-50 minut. Podawać na Wigilię z sosem grzybowym.