Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na Świąteczny stół.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Składniki
Wykonanie: Filety z karpia zmielić dwa razy, dodać namoczona odciśniętą bułkę, jajka, przyprawy do smaku i natkę pietruszki. Jeżeli masa będzie za rzadka to proponuję zagęścić bułką tartą, po czym dokładnie wyrobić masę. Dodać odsączone oliwki, jeszcze raz wymieszać i przełożyć do natłuszczonej formy keksowej. Piec w temperaturze 200 stopni około 40-50 minut. Podawać na Wigilię z sosem grzybowym.