Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska dla wegetarian.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wykonanie: Marchew utrzeć na drobnej tarce, wbić jajka, dodać odrobinę soli, cukru oraz mąkę i dokładnie wymieszać. Następnie kłaść łyżką na osolony wrzątek, ugotować. Podawać polane stopionym masłem z bułką tartą.