Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka i zdrowe warzywa, mogą być ozdobą stołu.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 932
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 491
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 932
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 227
Składniki
1. Mięso gotujemy z dodatkiem Vegety oraz marchwi. 2. Brokuł oraz kalafior również gotujemy w osolonej wodzie.
3. Po ugotowaniu warzywa dzielimy na mniejsze różyczki i układamy na dnie naczynia, najpierw brokuł.
4. Marchew kroimy w słupki i układamy na brzegach.
5. Następnie kalafior.
6. Mięso po ugotowaniu obieramy z kostek i wykładamy na wierzchu warzyw. 7. Dekorujemy plasterkami marchewki.
8. Żelatynę mieszamy z wywarem rosołowym. 9. Zalewamy mięso tak żeby było wszystko przykryte.
10. Chłodzimy w lodówce, co najmniej 3 godziny. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.