Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 18768
Dodano: 28.08.2009
Odsłon: 44996
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Z umytych papryk usunąc gniazda nasienne.
Masło, twaróg i serek topiony utrzec na gładką masę. Dodac natkę pietruszki, przyprawic solą, pieprzem i czosnkiem.
Masą napełnic papryki, tak, by nie pozostały ouste miejsca. Paprykę zawinąc w folię aluminiową i wstawic do lodówki na ok. 2 godziny.
Paprykę pokroic w grubsze plastry, układac na przemian kolorami. Podawac z chrupkim pieczywem, grzankami... Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

hanka78 14 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Pięknie wygląda i na pewno tak smakuje:-).1 Kto głosował? | Odpowiedz

aki0406 01 września 2009Zgłoś do usunięcia
dobre na ten okres1 Kto głosował? | Odpowiedz

aki0406 01 września 2009Zgłoś do usunięcia
dla niejadków1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 29 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
bardzo efektowne :)1 Kto głosował? | Odpowiedz