Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na imprezach najlepiej sprawdzają się mini przekąski, zwłaszcza takie, na jednego kęsa. Do nich możemy zaliczyć mini kanapeczki, roladki ale również koreczki. Przekąski typu finger food są ostatnio bardzo modne i coraz częściej królują na różnego rodzaju przyjęciach.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1391
Składniki
Melona myjemy, kroimy go na pół i za pomocą łyżki wydrążamy ze środka pestki. Następnie obieramy owoc ze skórki i kroimy w kostkę.
Na wykałaczki nadziewamy kawałek melona, następnie małą kulkę mozzarelli oraz zwinięty plasterek szynki parmeńskiej.
Gotowe koreczki przekładamy na dekoracyjny talerz lub półmisek. Przekąska finger food jest gotowa do serwowania gościom!