Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste w przygotowaniu, a do tego niezwykle efektowne koreczki, które świetnie sprawdzą się na imprezach. Rozchwytywane przez dzieci i dorosłych. Ich przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Banany obieramy, kroimy na plasterki o grubości około 5-10 mm i skrapiamy sokiem z cytryny.
Kiwi obieramy ze skórki, odcinamy twarde końce i kroimy na plasterki o grubości około 5 mm.
Winogron myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, wyciągamy pestkę. Obieramy skórkę.
Na wykałaczki nadziewamy owoce zaczynając od ciemnego winogrona, następnie: kiwi, brzoskwinie, jasny winogron i banan. Koreczki ozdabiamy listkami mięty. Podajemy ułożone na dekoracyjnej desce. Smacznego!