Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste w przygotowaniu, a do tego niezwykle efektowne koreczki, które świetnie sprawdzą się na imprezach. Rozchwytywane przez dzieci i dorosłych. Ich przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Banany obieramy, kroimy na plasterki o grubości około 5-10 mm i skrapiamy sokiem z cytryny.
Kiwi obieramy ze skórki, odcinamy twarde końce i kroimy na plasterki o grubości około 5 mm.
Winogron myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, wyciągamy pestkę. Obieramy skórkę.
Na wykałaczki nadziewamy owoce zaczynając od ciemnego winogrona, następnie: kiwi, brzoskwinie, jasny winogron i banan. Koreczki ozdabiamy listkami mięty. Podajemy ułożone na dekoracyjnej desce. Smacznego!