Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste w przygotowaniu, a do tego niezwykle efektowne koreczki, które świetnie sprawdzą się na imprezach. Rozchwytywane przez dzieci i dorosłych. Ich przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2332
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3474
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4215
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74168
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 576
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2332
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3474
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4215
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74168
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 576
Składniki
Banany obieramy, kroimy na plasterki o grubości około 5-10 mm i skrapiamy sokiem z cytryny.
Kiwi obieramy ze skórki, odcinamy twarde końce i kroimy na plasterki o grubości około 5 mm.
Winogron myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, wyciągamy pestkę. Obieramy skórkę.
Na wykałaczki nadziewamy owoce zaczynając od ciemnego winogrona, następnie: kiwi, brzoskwinie, jasny winogron i banan. Koreczki ozdabiamy listkami mięty. Podajemy ułożone na dekoracyjnej desce. Smacznego!