Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
tarka opcjonalnie
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12123
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12123
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Składniki
Kalafiora rozgniata się widelcem, zimny ziemniak dobrze ściera się na tarce. Suszone pomidory bez zalewy, niestety maja taki kolor. Jeszcze przyprawy, jajo i bułka. Masę się wyrabia, trzeba odczekać, aż stężeje. Potem uformowane kotleciki obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)