Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1720
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2051
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1720
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, lekko podgotować (około 5 minut) Jajka drobno posiekać razem z podgotowanym brokułem. Dodać bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Super smakują z sosem ze świeżego koperku. SMACZNEGO.