Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35855
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1249
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35855
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1249
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
        
        
                Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, lekko podgotować (około 5 minut) Jajka drobno posiekać razem z podgotowanym brokułem. Dodać bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Super smakują z sosem ze świeżego koperku. SMACZNEGO.