Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, lekko podgotować (około 5 minut) Jajka drobno posiekać razem z podgotowanym brokułem. Dodać bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Super smakują z sosem ze świeżego koperku. SMACZNEGO.