Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1845
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5644
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5619
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1845
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5644
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5619
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, lekko podgotować (około 5 minut) Jajka drobno posiekać razem z podgotowanym brokułem. Dodać bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Super smakują z sosem ze świeżego koperku. SMACZNEGO.