Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 54
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 890
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 54
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 890
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, lekko podgotować (około 5 minut) Jajka drobno posiekać razem z podgotowanym brokułem. Dodać bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wyrobić masę. Formować na dłoni zgrabne kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Super smakują z sosem ze świeżego koperku. SMACZNEGO.