Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z bardzo smacznym farszem rydzowym, podane z ziemniaczanymi różami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10612
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11600
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 606
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10612
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1170
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11600
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 606
Składniki
Przygotowanie farszu: Rydze i paprykę i cebulę kroimy w kostkę.
Smażymy na gorącym oleju do miękkości składników, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Usmażone składniki wykładamy z patelni łyżką cedzakową do miseczki, studzimy, dodajemy ser Mozzarella i mieszamy wszystkie składniki.
Wykonanie kotletów: Mięso wraz ze wszystkimi składnikami dobrze wyrabiamy. Ilością przypraw każdy decyduje pod swój smak.
Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety, spłaszczamy na dłoni, nakładamy farsz.
Zlepiamy formując kotlety.
Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Bardzo smaczne są podane z pieczywem.
Kotlety podane z wykonanymi z ziemniaków, pieczonymi różyczkami. Smacznego :)