Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z bardzo smacznym farszem rydzowym, podane z ziemniaczanymi różami.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30925
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4491
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30925
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4491
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Przygotowanie farszu: Rydze i paprykę i cebulę kroimy w kostkę.
Smażymy na gorącym oleju do miękkości składników, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Usmażone składniki wykładamy z patelni łyżką cedzakową do miseczki, studzimy, dodajemy ser Mozzarella i mieszamy wszystkie składniki.
Wykonanie kotletów: Mięso wraz ze wszystkimi składnikami dobrze wyrabiamy. Ilością przypraw każdy decyduje pod swój smak.
Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety, spłaszczamy na dłoni, nakładamy farsz.
Zlepiamy formując kotlety.
Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Bardzo smaczne są podane z pieczywem.
Kotlety podane z wykonanymi z ziemniaków, pieczonymi różyczkami. Smacznego :)