Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z bardzo smacznym farszem rydzowym, podane z ziemniaczanymi różami.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 130
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 764
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 130
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 764
Składniki
Przygotowanie farszu: Rydze i paprykę i cebulę kroimy w kostkę.
Smażymy na gorącym oleju do miękkości składników, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Usmażone składniki wykładamy z patelni łyżką cedzakową do miseczki, studzimy, dodajemy ser Mozzarella i mieszamy wszystkie składniki.
Wykonanie kotletów: Mięso wraz ze wszystkimi składnikami dobrze wyrabiamy. Ilością przypraw każdy decyduje pod swój smak.
Z wyrobionego mięsa formujemy kotlety, spłaszczamy na dłoni, nakładamy farsz.
Zlepiamy formując kotlety.
Smażymy z obu stron na rumiany kolor.
Bardzo smaczne są podane z pieczywem.
Kotlety podane z wykonanymi z ziemniaków, pieczonymi różyczkami. Smacznego :)