Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybne kotlety mielone zrobione z filetów morszczuka.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 853
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 111
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 214
Polecam, pychota.
Odsłon: 494
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 289
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 853
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 111
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 214
Polecam, pychota.
Odsłon: 494
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 289
Składniki
Wymyte, osuszone filety mielimy razem z cebulą i pokrojoną natką pietruszki z koperkiem. Do zmielonego fileta dodajemy bułkę tartą, pieprz cytrynowy, ziołowy, sól, czosnek i jajko. Wszystko dokładnie mieszamy, przykrywamy i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby farsz dojrzał w smak.
Po tym czasie formujemy z farszu kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.
Smacznego!!!