Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424848
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424848
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Namoczoną i ugotowaną do miękkości cieciorkę miksuje się razem z warzywami i przyprawami, ale nie na gładka masę. Oczywiście można je doprawić tak jak zwykłe mielone: czosnkiem majerankiem i pieprzem. Koncentrat dodaje ładnego koloru i smaku.
Do masy trzeba wmieszać jajo i bułkę tartą i poczekać, aż masa się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)