Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 185
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 383
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1758
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3314
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26809
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 185
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 383
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1758
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3314
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26809
Składniki
Namoczoną i ugotowaną do miękkości cieciorkę miksuje się razem z warzywami i przyprawami, ale nie na gładka masę. Oczywiście można je doprawić tak jak zwykłe mielone: czosnkiem majerankiem i pieprzem. Koncentrat dodaje ładnego koloru i smaku.
Do masy trzeba wmieszać jajo i bułkę tartą i poczekać, aż masa się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)