Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5411
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 786
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3756
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 511
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2643
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5411
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 786
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3756
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 511
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2643
Składniki
Namoczoną i ugotowaną do miękkości cieciorkę miksuje się razem z warzywami i przyprawami, ale nie na gładka masę. Oczywiście można je doprawić tak jak zwykłe mielone: czosnkiem majerankiem i pieprzem. Koncentrat dodaje ładnego koloru i smaku.
Do masy trzeba wmieszać jajo i bułkę tartą i poczekać, aż masa się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży na rumiano.
Smacznego :)