Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki z niespodzianką,na każdą okazję.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11905
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16296
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5209
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11905
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16296
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5209
Składniki
bułkę namaczamy w mleku paprykę siekamy drobniutko,ser ścieramy na tarce kiełbasę kroimy w drobną kostkę podsmażamy na patelni bez tłuszczu kiełbasę zdejmujemy a na wytopionym tłuszczu podsmażamy cebulkę do mięsa dodajemy odciśniętą bułkę,podsmażoną cebulkę sól,pieprz,jajko wszystko dokładnie mieszamy na rozpłaszczone kotlety nakładamy farsz,składamy do środka formujemy kotlet obtaczamy w bułce smażymy na tłuszczu