Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone krążki z cebuli.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w poprzek w krążki około 0,7 cm. Delikatnie porozdzielać cebulę na pojedyncze krążki. Następnie obtoczyć je dokładnie w mące kukurydzianej , następnie w jajku i znów w mące, pamiętając, by do pierwszej porcji mąki dodać pieprz i sporą ilość soli. Smażyć na rozgrzanym oleju przewracając na drugą stronę i cały czas pilnując, by nie spalić cebuli.