Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 180
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 51
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 389
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 180
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 51
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 389
Składniki
KREWETKI ROZMRAŻAMY ZALEWAJĄC JE WRZĄTKIEM. W TYM CZASIE DROBNO KROIMY CZOSNEK I PAPRYCZKĘ CHILLI,KTÓRE SMAŻYMY NA OLIWIE. DODAJEMY KREWETKI,SMAŻYMY JESZCZE 5-8 MINUT. NAJLEPIEJ SMAKUJĄ PODANE ZE SŁODKIM SOSEM CHILLI