Jaja rozbeltaj z odrobina smietanki,krewetki optocz w jajach i panierce,smaz w dobrze rozgzanym oleju na zloty kolor,wykladaj lyzka cedzakowa na recznik papierowy.
Podstawy języka angielskiego w krajach anglojęzycznych to podstawa!!! Bez znajomości słownictwa angielskiego oraz polskiego nie zabłyśniesz (przynajmniej na tym portalu). Dużo nauki przed Tobą. Nie rób nam wstydu!!!!!!!!!
Przepis fajny ale bread crumb to nie płatki ryżowe tylko bułka tarta a konkretnie zmielony niewysuszony jak do bułki tartej chleb tostowy....populary w Irlandii, Anglii gdzie jeszcze to nie wiem.
pozdr
Komentarze do przepisu (6)

polkangaroo 10 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Podstawy języka angielskiego w krajach anglojęzycznych to podstawa!!! Bez znajomości słownictwa angielskiego oraz polskiego nie zabłyśniesz (przynajmniej na tym portalu). Dużo nauki przed Tobą. Nie rób nam wstydu!!!!!!!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

kasikzaki 07 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Przepis fajny ale bread crumb to nie płatki ryżowe tylko bułka tarta a konkretnie zmielony niewysuszony jak do bułki tartej chleb tostowy....populary w Irlandii, Anglii gdzie jeszcze to nie wiem.pozdr
0 Kto głosował? | Odpowiedz

danuta1952 07 maja 2010Zgłoś do usunięcia
bread crumbs,to ryzowe platki????nie wydaje mi sie0 Kto głosował? | Odpowiedz

mimmi 07 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Jakiej smietanki? Nie podałaś w składnikach:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

mimmi 07 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Jakiej śmietanki? Niw wymieniłaś w składnikach:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 06 maja 2010Zgłoś do usunięcia
ciekawy przepis!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz